headershadow

Latest Blogposts

Zeven geheimen achter een succesvolle business!

De vrouwen die ik heb geïnterviewd voor mijn Boek Vrouwen Online zijn uniek en leggen allemaal hun eigen accent in hun bedrijf, alhoewel ze nagenoeg eenzelfde soort business hebben. Ik vond het prachtig om de interviews te doen en ik hoop dat jij er ook van gaat genieten als je mijn boek gaat lezen.

Als ik naar alle interviews kijk, dan zie ik naast de verschillen ook heel veel overeenkomsten. Die overeenkomsten heb ik gebundeld in een zevental geheimen die ik graag met je deel.

1. Hun grote ‘waarom’

Alle vrouwen werken vanuit hun passie. Ze weten precies waarom ze doen wat ze doen. Ze hebben een innerlijke drijfveer van waaruit zij de wereld een stukje mooier willen maken. Ze willen anderen helpen. Daarbij kijken ze niet alleen naar het korte termijn effect bij hun klanten. Zij hebben ook oog voor de impact op de langere termijn in het leven van hun klanten. Doordat hun klanten er beter van worden, worden de mensen in de omgeving van die klanten er ook beter van. Hun grote waarom zorgt er ook voor dat de vrouwen nooit opgeven en altijd maar door blijven gaan.

2. Hun keerpunt

Elke geïnterviewde vrouw heeft één of meerdere keerpunten in haar bedrijf meegemaakt. Het keerpunt markeert een transformatie die alleen maar plaats kon vinden omdat de vrouwen bereid waren om het ‘oude’ los te laten en open te staan voor het ‘nieuwe’. Hun keerpunt staat ook voor springen in het diepe zonder precies te weten hoe koud het water is, maar toch de sprong wagen.

3. Hun online en offline business

Stuk voor stuk geven de vrouwen aan dat juist de combinatie van een online en een offline business een belangrijke bijdrage levert aan hun succes. In de online business laten zij zichzelf zien, worden zij zichtbaar. Het grootste deel van hun marketing en verkoop vindt online plaats. In de offline business maken ze contact met hun klanten en bouwen ze aan een langdurige relatie. In de offline business laten zij zichzelf zien als kwetsbare mensen die ook nog steeds lerend en zoekend zijn.

4. Hun mindset

Alle vrouwen geven aan dat het hebben van een juiste mindset voor meer dan 90% hun succes bepaalt. Daarnaast vertellen zij dat het werken aan die mindset een continue proces is dat altijd maar doorgaat en doorgaat. Voor hun mindset geldt dat ze er steeds aan werken om nog grotere dingen te durven doen. Zij zijn in staat om zich gemakkelijk te voelen met ongemakken, zij durven enge dingen te doen. Zij komen steeds opnieuw in actie en blijven in actie. Geld zien ze als een logisch gevolg van hun inspanningen. Zij stretchen regelmatig hun mindset over geld, waardoor ze hogere prijzen voor hun diensten en producten kunnen vragen.

5. Hun marketing

Minstens de helft van hun tijd besteden de vrouwen aan marketing activiteiten. Zij zetten allemaal verschillende marketinginstrumenten in waaronder altijd één of meerdere social media platforms. Kenmerkend voor hun marketingstrategieën is dat zij er consistent aan blijven werken. Meerdere keren per week laten zij via een bepaald marketing kanaal van zich horen en laten zij zichzelf zien. Daarnaast blijven alle vrouwen zichtbaar door de blogs die zij met regelmaat uitbrengen.

6. Hun ondernemerschap

Het gaat bij niemand van een leien dakje. Elke vrouw maakt nog steeds fouten. Het verschil met minder succesvolle mensen is dat deze vrouwen niet bij de pakken neer gaan zitten, maar onderzoeken waarom het fout is gegaan en wat ze kunnen leren van hun fouten. Vervolgens gaan ze gewoon weer door met hun werk. Hetzelfde geldt voor het overwinnen van obstakels. Daar laten zij zich echt niet door stoppen.

Stuk voor stuk laten de vrouwen zich voortdurend coachen door binnen en buitenlandse coaches en mentoren. Hun focus is daarbij vooral gericht op het aanscherpen van hun ondernemers kwaliteiten, hun vaardigheden en hun mindset. De coaches laten nieuwe mogelijkheden zien en denken veel groter dan de vrouwen dat zelf in hun eentje zouden doen. De coaches dagen de vrouwen uit waardoor ze blijven groeien en zich blijven ontwikkelen.

7. Hun visie

Alle vrouwen willen vooruit met hun bedrijf. Ze weten waar ze naar toe werken en denken daarbij in uitdagingen. Ze willen allemaal blijven groeien en blijven leren. Stuk voor stuk willen ze vooral andere mensen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en bij de groei van hun bedrijf. Daar maken ze steeds weer nieuwe producten en diensten voor.

 

Succes met je business!

Veron Goemans

 

 

.

Laat je inspireren!
Vul hieronder je naam en email in en krijg direct toegang tot 2 inspirerende interviews uit mijn boek 'Vrouwen Online'
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Zeven geheimen achter een succesvolle business!

Plaats een reactie


*