headershadow

Latest Blogposts

Succesvol Online Cursus Creëren

Wil jij een volgende stap met je business maken?

Ja, wie wil dat nu niet. Ik in elk geval wel. Zo'n volgende stap kun je op verschillende manieren zetten. Een van die manieren is om je kennis, op een voor jouw klanten interessante manier,  te verpakken. In een online cursus bijvoorbeeld.

Nog niet in actie gekomen?

Als jij nog niet in actie bent gekomen, dan ben je hier in goed gezelschap. Waarschijnlijk doe je wel van alles, net al ik overigens, maar je komt er geen stap verder mee. Is het niet eens tijd om daar verandering in aan te brengen? Om nu eens echt serieus met je business aan de slag te gaan? Voor mij geldt dat in elk geval. Ik ben op veel te veel fronten tegelijk bezig, onvoldoende focus. Tja, en dan blijken de goeroes toch gelijk te hebben. Geen focus, geen succes!

Wat houd je tegen?

Zeg eens eerlijk, wat heeft jou tot nu toe tegen gehouden om nu eindelijk die volgende stap in je business te zetten? Bij mij dus het gebrek aan focus, herken je dat? Of heb jij met een heel ander obstakel te maken? Ik hoor het graag van je. Als ik je een tip kan geven, zal ik dat zeker doen. Inmiddels heb ik namelijk al aardig wat kennis opgedaan. Kennis over hoe je een internet business op moet zetten. Het enige dat er bij mij aan ontbreekt, is dat ik ook daadwerkelijk die business ga opzetten.

Kies voor een nieuwe aanpak!

Daarom kies ik voor een nieuwe aanpak. Ik ga stap voor stap mijn eigen online cursus maken. Op het moment dat ik deze blog schrijf, weet ik nog niet precies voor welke doelgroep ik mijn cursus ga maken, maar dat is een kwestie van kiezen. Er zijn zoveel mensen die zitten te wachten op een waardevolle cursus, daar kom ik wel uit.

En een waardevolle tool

Vandaag heb ik besloten om het niet op mijn eigen houtje te doen. Nee, ik laat mij van stap tot stap begeleiden. En ja, je raadt het al. Ik laat mij begeleiden door een online programma. Dat programma ga ik helemaal volgen met een laser focus. En aan het eind van dat programma staat er dus een online cursus! Oh, ik word er al helemaal enthousiast van.

Doe je met me mee?

Niets is leuker dan het samen met jou te doen. Doe je met mij mee? Hier op deze website laat ik je wekelijks weten welke stappen ik gezet heb. Ik zal je vertellen van mijn worstelingen, maar ook hoe ik er mee omgegaan ben. Als jij dat nu ook doet op deze website, dan worden we er samen nog beter van.

Succesvol je online cursus maken

Hier is het programma dat ik ga gebruiken. 

Laten we meteen na de kerst aan de slag gaan, oké?

 

 online cursus

 

 

.

0 reacties op “Succesvol Online Cursus Creëren

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.