headershadow

Latest Blogposts

Ontdek De Impact Van Een Eigen Boek!

Denk jij er al een tijdje over om je eigen boek te gaan schrijven, maar is het er nog steeds niet van gekomen?

Misschien helpt deze video je over de streep! Erika Lunsche vertelt over de impact die haar boek heeft op haar bedrijf en op haar persoonlijk.

Wil jij ook serieus met je boek aan de slag? Ik help je er graag bij!

Meer informatie vind je hier >>

Waarom is een eigen boek zo interessant?

Er zijn verschillende redenen waarom het ook voor jou interessant is om je boek te gaan schrijven.

  1. Als je een boek geschreven hebt, vergroot dat je expertstatus. Heel logisch natuurlijk. Als jij al je kennis in een boek zet, dan wordt je al snel als expert in je vakgebied gezien.
  2. Met de kennis die je in je boek deelt, bereik je veel meer mensen waardoor je impact enorm toeneemt. Bovendien blijft je boek je leven lang bestaan, en misschien daarna ook nog.
  3. Je voegt kennis toe aan de kennis die je al had. De kans is namelijk groot dat je voor je boek bepaalde zaken op moet zoeken. Je kunt immers niet alles weten. Daar word je dus wijzer van!
  4. Het hebben van een boek opent deuren die anders gesloten voor je blijven! Je wordt bijvoorbeeld gevraagd om lezingen te geven over het onderwerp van je boek. Of je wordt gevraagd voor een interview.
  5. Je kunt van je boek een online training maken waardoor je er weer een product bij hebt waarmee jij je klanten verder kunt helpen.

Wat zou een eigen boek voor jouw business betekenen? 

Denk je dat je meer als autoriteit wordt gezien als je een boek hebt geschreven?

Denk je dat het hebben van een eigen boek je een enorme kick geeft?

Denk je dat je huidige en toekomstige klanten en je lezers blij zijn als ze met jouw boek verder komen?

Wat houd je dan nog tegen?

Vind je het lastig om te starten? Heb je geen goede structuur om aan de slag te gaan?

Ik help je op weg met deze gratis masterclass >>. Als je de stappen precies opvolgt dan ontdek je na één uur al hoe kinderlijk eenvoudig het schrijven van je boek is.

Wanneer kan ik jouw boek lezen? Laat me hieronder in het reactieveld weten, wanneer jij je boek gaat lanceren!

Succes!

Veron Goemans

 

P.S. Je kunt natuurlijk ook naar de live Masterclass komen op dinsdag 7 juni a.s. die ik samen met Tineke Rensen geef. Aan het eind van de dag ken je alle geheimen van het schrijven, publiceren en promoten van je boek! Meer informatie vind je hier >> 

2 reacties op “Ontdek De Impact Van Een Eigen Boek!


Comment author said

Door Jantine op 4 mei 2016 om 10:48

Hoi Veron, ik droom stiekem van een eigen boek ja! Maar dan denk ik 'wie zit daar nou op te wachten' en 'o ja, zij wil ook meedoen met de hype van een eigen boek'. Toch blijft de wens bij me, en weet ik dat het een keer ga doen 🙂 Om de kick en vanuit het verlangen om mijn boodschap in de wereld te brengen. Dank je wel voor de aanmoediging.

 

Comment author said

Door Veron Goemans op 4 mei 2016 om 13:04

Oh Jantine, wat super dat je een boek wilt gaan schrijven. Een hype? Ik weet het niet, ik denk dat het net is als met alle andere marketingtools. Je schrijft toch ook een blog? Dat doet ook bijna elke ondernemer en is nog steeds dé marketingtool om je lijst te laten groeien. Een boek opent weer hele andere deuren voor je. Dus Jantine, gewoon gaan beginnen. Het is ook eerlijk gezegd kinderlijk eenvoudig om een boek te schrijven als je een goede structuur gebruikt. Als ik je daarbij kan helpen .....

 

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.