headershadow

Latest Blogposts

Gebruik SEO strategieën!

Hoor jij bij de 85% mensen die faalt op het internet?

Je hebt goede ideeën en je hebt de passie om ze uit te voeren, alleen ... je krijgt onvoldoende bezoekers naar je website. En als ze op je website komen dan zijn ze zo weer vertrokken!

Dat is balen natuurlijk, maar hoe komt dat nu?

Grote kans dat jij in de valkuil stapt van de techniek van je website. Die techniek is een vak apart en waarschijnlijk niet jouw vak. Want jij bent gespecialiseerd in je business, in dat waar jij goed in bent en waar jouw ogen van gaan stralen.

Het is veel slimmer om je bezig te houden met de waardevolle content die je met mensen wilt delen dan met de techniek. En natuurlijk met de verkoop van je waardevolle producten.

Wil jij meer bezoekers naar je website? 

#3 SEO strategieën!

  1. Schrijf niet voor Google, maar schrijf over de dingen die jij wilt delen. Daarmee creëer je een goede website reputatie! En Google is dol op goede website reputaties. Wist je trouwens dat een goede website reputatie allerlei deuren voor je opent? Stel je wilt bijvoorbeeld een bekende Nederlander interviewen. Dan is het natuurlijk helemaal top als je kunt laten zien dat jouw website hoog scoort in Google. Dan krijg je zo'n persoon veel makkelijker over de streep!
  2. Zorg voor een goede communicatie met Google door gebruik te maken van XML sitemaps! Er zijn niet alleen XML sitemaps voor artikelen, maar ook voor video's. En je weet waarschijnlijk wel dat je met beelden veel hoger in Google komt te staan. Dat geldt zowel voor 'plaatjes' als voor video's.
  3. Integreer Social Media op je website door bijvoorbeeld naast je content een social media balk mee te laten lopen zodat mensen kunnen reageren en communiceren over je waardevolle artikelen, video's of welke content dan ook. Google kijkt tegenwoordig veel vaker of jij een community op je website hebt. Integreer daarom bijvoorbeeld Facebook op je website.

Natuurlijk kun je zelf  je eigen website bouwen in WordPress

En natuurlijk kun je zelf op zoek gaan naar allerlei slimme plugins waarmee je jouw website een stuk aantrekkelijker kunt maken. Dat betekent wel dat je een hoop tijd kwijt bent aan het zoeken naar de juiste plugins. Niet iedere plugin is even goed voor je website. Sommige plugins verstoren je hele website omdat ze alles door elkaar gooien. Daar zit je zeker niet op te wachten. Daarom is het veel verstandiger om een all-in-one website te gebruiken. Een website waar de juiste plugins standaard meegeleverd worden! En nog mooier, waar ook de nieuwste snufjes gaandeweg aan worden toegevoegd.

Je kunt ook gebruik maken van de kennis van iemand anders!

Dat heb ik ook gedaan. Ik heb de website waar je dit nu  op leest helemaal zelf gebouwd met behulp van een super krachtig model. En ja ik weet het, mijn website is nog lang niet klaar. Ik weet dat ik echt nog verder moet bouwen. Maar daar gaat het nu even niet om. Waar het om gaat is dat ik voor de rest van mijn leven gebruik kan maken van de kennis van een top team, aangevoerd door Tonny Loorbach.

Wil jij, net als ik, ook een website met een topteam om je problemen op te lossen + een Facebook pagina waar je al je vragen aan andere gebruikers kunt stellen?

Hier is meer informatie te vinden!

Laat je inspireren!
Vul hieronder je naam en email in en krijg direct toegang tot 2 inspirerende interviews uit mijn boek 'Vrouwen Online'
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Gebruik SEO strategieën!

Plaats een reactie


*