headershadow

Latest Blogposts

Het Magic Marketing Event!

WoW, wat was het overweldigend vorige week vrijdag 16 januari op het Magic Marketing Event. Zoveel geïnspireerde mensen die van 2015 hun beste jaar ooit gaan maken. Was jij er ook bij?

Iedere marketinggoeroe leert je dat je zo snel mogelijk met een team moet werken. Op het Magic Marketing Event heb ik dat zelf aan den lijve ondervonden. Mijn serviceteam was echt helemaal geweldig. Zonder hen had het Event niet zo soepel verlopen. Ik kon blindelings op hen vertrouwen. Zij zorgden voor de registratie en de hartelijke ontvangst. Ze bewaakten de tijd, reikten de bloemen en het boek aan en deden verder alles wat nodig was om de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Inmiddels zijn er heel wat foto's beschikbaar, maar ik weet niet zo goed hoe ik die moet Vrouwen Onlinepresenteren. Op deze foto bedank ik Laura Babeliowsky voor haar bijdrage. Op de achtergrond zie je de mooie banner die mijn vormgever - even tussendoor - voor mij ontworpen heeft.

Op het Magic Marketing Event is mijn boek 'Vrouwen Online' gelanceerd. Nu vind ik het woord 'lanceren' een beetje vreemd, want ik heb het niet in de lucht gegooid of zo. Maar blijkbaar wordt dat zo genoemd. Ik weet ook niet waar het vandaan komt.

Vrouwen Online

 

Hier zie je hoe aandachtig de deelnemers aan het luisteren zijn. Ik weet niet welke gastspreker er op dit moment aan het woord is, maar zij krijgt alle aandacht! Dat gold uiteraard voor alle sprekers.

 

 

Natuurlijk mag een foto van het online ondernemen niet ontbreken. Sandra Derksen zat tijdens het Magic Marketing Event in Bali. We hadden met haar een Skype verbinding tot stand gebracht. Een extra detail was dat zij via een webcam de zaal kon zien. Daardoor was ze ondanks de grote afstand toch heel dichtbij.

Vrouwen Online

 

Er ging een 'ahhhh' door de hele zaal, toen de verbinding even dreigde weg te vallen. Zelf zat ik achterin de zaal met spanning te kijken of het allemaal goed zou gaan met Skype. Maar gelukkig liet de techniek ons niet in de steek en konden we de hele presentatie prima volgen.

De volgende stap is dat heel veel mensen het boek 'Vrouwen Online' gaan lezen. In het boek staan namelijk méér dan 100 tips en geheimen die acht top marketeers met de lezers delen. Ik weet zeker dat je er minstens één tip uithaalt waarmee jij jouw business een super boost kunt geven.

Heel veel succes met je business!

Veron Goemans
Auteur van het boek 'Vrouwen Online'

Laat je inspireren!
Vul hieronder je naam en email in en krijg direct toegang tot 2 inspirerende interviews uit mijn boek 'Vrouwen Online'
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Het Magic Marketing Event!

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.