headershadow

Latest Blogposts

Aan de slag!

Alle begin moeilijk?

Geen idee, misschien soms wel en soms niet. Als ik kijk naar mijn nieuwe programma 'Online Cursus Creëren' dan denk ik dat het heel makkelijk is om er mee te beginnen.

Vandaag heb ik de inlog gegevens ontvangen en kan ik aan de slag!

Overzichtelijk programma

De cursus is opgebouwd uit 7 modules die weer onderverdeeld zijn in behapbare brokken. Zelf weet ik al een tijdje dat het niet alleen om kennis gaat, maar ook om de juiste mindset. En deze cursus besteed daar meteen in het begin al aandacht aan. Prima, dan weet ik wat mij te doen staat.

Handig werkboek

Er zit ook een te downloaden handig werkboek bij de cursus. Dat werkboek is een echt werkboek waarin je leert hoe je de kennis uit de modules voor jezelf kunt gebruiken. Zoals ik het nu ervaar, gaat dat werkboek mij stap voor stap helpen met het ontwikkelen van mijn eigen online cursus programma.

Doe je al mee?

In mijn vorige blog heb ik je uitgenodigd om deze online cursus samen met mij te gaan volgen. Ik gun jou het succes dat ik er zelf ook mee ga bereiken. Daarnaast lijkt het mij heel waardevol om met elkaar te sparren, elkaar te helpen. Ik ken al lang de waarde van uitwisselen met andere mensen.

Mocht je nog twijfelen, helpt het je dan over de streep als ik je vertel dat je het programma 30 dagen op proef kunt bekijken? In 30 dagen krijg je een heel goed beeld van de waarde van het programma. En wat het voor jouw bedrijf kan betekenen als je je eigen online cursus gaat creëren.

Aarzel niet langer

Kom, gun jezelf een geweldige kans voor 2014. Geef je business een boost en wordt nog succesvoller dan je nu al bent.

Schrijf je in, dan ga ik samen met jou iets geweldigs moois van deze cursus maken!

Op jouw succes!

 

 

.

0 reacties op “Aan de slag!

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.